خرمای ربی یکی از انواع خرماهای ایرانی که نوع مرغوب آن مخصوص مناطقی از استان سیستان و بلوچستان است .این خرما در چندین شهر این استان کشت میشود. شهرهایی مانند چابهار، سراوان، ایرانشهر، زابل و خاش از جمله مناطق کشت و تولید خرمای ربی است.از نظر نظر کیفیت مرغوبترین نوع خرمای ربی درمنطقه به نام سراوان کشت میشود که مرغوبیت بالایی داشته و عمده این محصول صادرات می گردد.خرمای ربی از نوع خرماهایی بزرگ است که رنگ قرمز، متمایل مشکی و پوست براق و شفاف و نازکی دارد.قیمت خرید خرما ربی در بین خرما های نیمه خشک در بازار انواع خرماهای ایرانی نسبتا مناسب می باشد.
خرمای ربی به علت رطوبت پایین, خرمایی با ماندگاری بالا محسوب میشود که بهمین دلیل پتانسیل بالایی برای صادرات دارد. علاوه بر ماندگاری بالا، حمل و نقل آن آسان و بدون نیاز به سردخانه است.
خرمای ربی دارای پوستی نازک، رنگی روشن تر از خرمای مضافتی، شیره زیاد، رطوبت کمتر، هسته ای کوچک و زودرس ترین خرمای کشور است.شیرینی خرما ربی تا حدی از خرمای مضافتی کمتر است و طعم بسیار مطلوب و شکلات مانندی دارد و قبل از این که حالتی نیمه خشک پیدا کند خوش طعم تر از خرمای مضافتی است.قیمت خرید خرما ربی به عواملی مانند منطقه کشت ، سورتینگ ، شسته شدن ، بسته بندی و تازگی آن بستگی دارد.
کمک به افزایش انرژی
تنظیم گوارش به دلیل فیبر بالا
بهبود کم خونی
افزایش آهن بدن
حاوی کلسیم و انواع ویتامین ها
کمک جلوگیری از سرطان به دلیل آنتی اکسیدان
مکمل مناسب غذایی برای افزایش وزن بدن
کمک به بهبود سیستم بینایی
این خرما در کشورهای دیگر عمدتا با نام خرمای پاکستانی یاد می شود که علت آن صادرات این خرمای ایرانی از طریق کشور پاکستان به کشورهای دیگر است. تجار پاکستانی به استان سیستان و بلوچستان آمده و این محصول را بصورت فله خریداری و پس از بسته بندی مجدد آنرا به نام خرما پاکستانی به کشورهای مانند چین ، کشورهای عربی ، اروپایی ، آسیای شرقی و استرالیا صادرمی کنند.
خرمای ربی از خرماهای بسیار پر طرفدار است طوری که محصول آن پیش از تولید و برداشت پیش خرید می شود. از این خرما به عنوان خرمای صنعتی هم استفادهای فراوانی در تولید فرآورده هایی چون شیره خرما، قند خرما، شکلات، لواشک، کلوچه و مواد اولیه برخی نوشابه ها می گردد.
***برای جزییات بیشتر و خرید عمده خرما ربی با ما در تماس باشید:
WhatsApp : ۰۹۰۳۹۳۰۶۰۴۰
چت با ما