خرما خضراوی یکی از گونه های خرماهای ایرانی است که از نظر رطوبت از نوع خرماهای نیمه خشک طبقه بندی می گردد.این خرما از گذشته در کشور عراق کشت و سپس کشت آن در استان خوزستان متداول شده است .پس از خرما سایر یا استعمران از نظر صادراتی مقام دوم خرماهای خوزستان را به خود اختصاص داده است .خرما خضراوی مرغوب به ترتیب در استانهای خوزستان و در شهرهای جهرم ، کازرون ، فسا ،دشتستان ، برازجان و چند شهر دیگر تولید می شود.
خرما خضراوی شکلی بیضی دارد
پوستی ضخیم و رنگ قهوه ای کم رنگ دارد
.بافت نرم و گوشتی دارد
وبرراحتی هسته از میوه جدا میشود
خارک خرما خضراوی در اواسط مرداد ماه آماده و در اواسط شهریور ماه میوه خرما بصورت کامل رسیده و برداشت می گردد.
معمولا خرما خضراوی به شکل خارک و رطب در بازار خرما عرضه میگردد.
چت با ما